ACTUEEL

1
aug

”De Koornbloem”

Wij mochten de laatste puntjes op de i zetten nadat Bouwbedrijf van de Linde de restauratie had uitgevoerd van “De Koornbloem”. Deze stellingmolen staat in Goes.

28
jul

Restauratie – kerkdeuren

Eerder al mochten wij het schilderwerk uitvoeren van de Westerkerk in goes. Nu zijn ook de door ons gerestaureerde deuren terug gehangen. Wij hebben de gehele deuren ontmanteld, voorzien van een nieuwe eiken buitenblad en voorzien van een nieuw verf systeem.

15
jun

Kleine Kade Goes

De Kleine Kade in Goes is volgens velen één van de mooiste plekjes van Zeeland. Onze mannen staan hier onderhoud aan de gevel uit te voeren. Een prachtig object op een prachtige dag ☀️

31
mei

Capagold – Accentwand

Zie hier één van onze vaklieden de laatste hand leggen aan een accentwand in het nieuwe kantoor.

Eerdaags zullen wij ook met onze kantooractiviteiten verhuizen naar onze locatie op de Houtkade in Goes. (Officiële berichtgeving hierover volgt ter zijne tijd)

31
mei

Oostmolen Kloetinge – ERM Gecertificeerd

Vandaag zijn we van start gegaan met onze schilderwerkzaamheden aan deze prachtige molen in Kloetinge “De Oostmolen”. Het zonnetje helpt ons goed mee met dit mooie werk! ☀️

We zijn ERM-gecertificeerd bedrijf wat ervoor zorgt dat onze opdrachtgevers de zekerheid hebben dat we werken volgens de algemeen erkende richtlijnen voor restauratiekwaliteit in de monumentenzorg.

#vakmanschap#molens#ERMgecertificeerd

8
apr

”Restyle”

In samenwerking met Geluk Groep mogen wij deze vakantiewoningen in Cadzand-Bad “restylen”. Zo zijn ze weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! 🌴🌞

14
mrt

”Afwerkingen”

In opdracht van Noordijk mochten wij, naast het schilderwerk op dit project, ook dit stukje fraaie tegelwerk verzorgen. Op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers voorzien van vele soorten “afwerkingen”. Bedankt voor de leuke opdracht!

1
feb

Middelburg – Herengracht

We zijn inmiddels van start gegaan met onze werkzaamheden aan de Herengracht in Middelburg.

In opdracht van Bouwbedrijf Batenburg BV zijn we allereerst begonnen met het plaatsen van het glas en de daarbij behorende roedes.

Naast het plaatsen van het glas en de roedes verzorgen wij hier ook alle schilder- behang- en spuitwerkzaamheden.

We kijken uit naar het eindresultaat! 💎

7
dec

”Raadhuis”

Ooltgensplaat – Wij hebben ”Het Oude Raadhuis” mogen voorzien van een nieuw verfsysteem. Naast het reguliere schilderwerk hebben we ook de wapens mogen restaureren. Zie hier de voor- en na foto’s.

29
nov

Strakke woning!

In Rotterdam hebben we dit woonhuis geheel mogen voorzien van stucwerk. Naast het stucwerk verzorgen wij hier:

  • Vloerverwarming
  • Wanden en plafonds
  • Vernieuwde E+W installatie
29
nov

Gouden haan..

🐔 Heinkenszand kan windrichting weer aflezen via de haan op de kerk.

Nadat wij hem zorgvuldig gerestaureerd hebben plaatsten de vakmannen hem vandaag weer terug op zijn plek!
#vakwerk#restauratie#vergulden

29
nov

Afbouw

🌎 Voor onze klant Access World creëerden wij, door het plaatsen van deze wanden en deur, een afgesloten opslag voor hun werkplaats. Bedankt voor de leuke opdracht en veel succes met jullie nieuwe loodsen!

Page 1 of 212