Diensten

Schilderwerk omvat een ruim werkgebied: van nieuwbouw tot onderhoud, renovatie, restauratie en het afwerken van talloze soorten ondergronden. Op ieder werkgebied en voor iedere afwerking kunnen wij u van dienst zijn.

Onder spuitwerk van wanden en plafonds wordt vaak bedoeld ‘spack-spuitwerk’ dit is echter één van de vormen spuitwerk. De mogelijkheden met spuitwerk zijn groot, graag zijn we u van dienst met het verwerken en adviseren van spuitwerk.

Glas heeft hedendaags een enorme rol in isolatie gekregen. Door enkelglas te vervangen voor isolatie-glas kunt u enorme kosten besparen op uw stookkosten. Wij zijn u graag van dienst in alle vormen van het plaatsen en leveren van glas.

Restauratie is één van onze specialiteiten. Het specialistische karakter van restauratie schilderwerk vereist een gedegen vakmanschap. In ieder onderdeel van restauratie schilder en hout werk kunnen wij u van dienst zijn.

Met onze eigen timmerploeg kan vrijwel iedere opdracht met betrekking tot afwerking worden uitgevoerd. Ook wijzigingen aan onroerende goederen kunnen uitgevoerd. Wij zijn u graag van dienst in alle vormen van afwerking.

Een modern interieur, de ander klassiek en weer een ander een tijdloze uitstraling. Iedereen heeft zijn eigen wensen. Wij willen u graag helpen met het zoeken naar de juiste sfeer. Hierbij kunnen wij u vele soorten wandafwerking aanbieden.